Një adoleshent nga Nepali ka një talent të rrallë, ai arrin që shtypjen e biskotave ta bëjë me anë të shpatullave. Raja Thapa është bërë shumë i popullarizuar dhe njerëzit po shkojnë të shohin, aftësinë dhe elasticitetin e tij fizik.

19-vjeçari, nuk ka problem të heqë bluzën, për të treguar para të interesuarve, se si i lëvizë shpatullat, për të thyer biskotat. Adoleshenti pretendon se më këtë aftësi që ka të arrijë të
thyejë ndonjë rekord.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz