Të dielën Samsung do të nxjerrë në treg 2 telefonat më të shumëpritur. Ata janë Galaxy S7 dhe S7 Edge. Një para se të lancohet, janë publikuar dhe cmimet e tyre.

Kështu Galaxy S7 do të kushtojë 700 euro dhe Galaxy S7 Edge 800 euro. Porositë mund të bëhen që nga data 21 shkurt, ditë dhe kur do të prezantohen telefonat, kurse në dyqane do të mund t’i gjeni që prej datës 11 mars.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz