Prapa

5. Ora Apple Watch 2

Apple është gati të lancojë gjeneratën e dytë të orave digjitale. Ajo do të lancohet në mars dhe do të sjellë shumë surpriza. Ora do të jetë e ndjeshme ndaj nivelit të oksigjenit në gjak, presionit të gjakut dhe lëkurës së individit që e përdor. Në pamje do të jetë më e hollë se version i parë dhe do të ketë kamera si dhe mundësinë për t’u lidhur me Wi-Fi.

Prapa