Në botë tashmë shumë njerëz po kërkojnë që të jenë më shumë në një shtëpi të vogël se në një të madhe. Jemi mësuar të shikojmë objekte të ndryshme të shndërruara në shtëpi dhe këtë herë një kamion është bërë mabjenti i duhur për ndërtimin e një shtëpie.

Kjo shtëpi, që është në formë kështjelle, ka një pamje mahnitëse, panelet diellore e furnizojnë atë me energji dhe shtëpia është krijuar pothuajse plotësisht nga materialet e ricikluara.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz