Bashkia e Tiranës do të anulojë të gjitha faturat abuzive të Ujësjellës Kanalizimeve të Tiranës, ndërsa fajtorët do të mbajnë përgjegjësi penale. Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka paralajmëruar përmes një postimi në rrjetet sociale zgjidhjen përfundimtare për këtë histori abuzimi nga UKT.

Ministri i Brendshëm, Sajmir Tahiri ka zbritur në Kombinat, zonën ku u zgjodh deputet, për të negociuar dhe qetësuar disa banorë që protestuan kundër faturave të Ujësjellës Kanalizimeve.

Pasi u njoh me këtë problem, që në fakt është i shtrirë në të gjithë Tiranën, Ministri Tahiri garantoi zgjidhje për këtë zbuzim skandaloz të UKT-së, siç e cilësoi ai.