Shpend Ahmeti ka dalë para Jeta Xharrës dhe asamblistëve të komunës së Prishtinës për të folur për dy vitet e para të mandatit të tij të parë si kryetar i komunës.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz