Rrjeti Social në botën Shqipëtare i cili ka dalur online po vazhdon të bëj bujë të madhe si dhe po pëlqehet nga shqiptarët.

Qëllimi I SocialShqip është që t’i bashkojmë shqiptarët anë e mbanë botës, që t’i ndajnë gjërat e tyre me familjen dhe shoqërinë.

Ky rrjet social mundëson komunikimin me shokë, dhe shumë opcione të tjera.

SocialShqip është krijuar nga të rinjtë Albion Fera, Arlind Bajraktari dhe Ervin Kryeziu, të cilët kanë punuar me mjaft kreativitet.

socialshqip.al ka shumë mundësi të mira komunikimi. Sipas statistikave të tyre janë regjistruar rreth 150 njerëz. per 4 orët e fundit.

Regjistrohuni edhe Ju Bashkohuni me të afërmit tuaj.

SocialShqip vazhdon të mbledh shqiptarët

SocialShqip vazhdon të mbledh shqiptarët

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz