Prapa

1. 1.

Shoqata shqiptare “Nënë Tereza” nga Concordia Sagittaria (Portogruaro-VE), voazhdon traditën e mirë të organizimit të festave kombëtare dhe shtetërore. Kësaj radhe, vendi i takimit të bashkatdhetarëve ishte Palestra e bukur sportive në Lison (Portogruaro-VE).

Në një ambient të ngrohtë vëllazëror, manifestimi për 8 vjetorin e Pavarësisë së shtetit të dytë shqiptar në Ballkan-Republikës së Kosovës, filloi me intonimin e hymnit kombëtar i kënduar nga gjithë të pranishmit në sallë, për të vazhduar me pas edhe me hymin pa tekst të shtetit të Kosovës !

Prapa