Dy profesorë kapen fyt për fyti

Sot në Shkollën e Mesme Profesinale “Adem Gllavica” në Lipjan, në ndërrimin e pasdites, ka ndodhur një “incident” mes dy profesorëve A.B. dhe I.V., shkruan një nxënës po i kësaj shkolle për lipjani.com.

“Njëri profesor e ka fyer një profesor tjetër, me ç’rast këta dy edhe janë fjalosur mes veti, dhe pastaj janë kapur fyt për fyti. Këtë e kemi parë nga oborri i shkollës disa nxënës”, thuhet në mesazhin e nxënësit.