Prapa

1. Foto e parë

Shkolla shqipe në Treviso, të shtunën me 5 mars 2016, në lokalet ku zhvillon mësimin paralelja e mësimit plotësues të gjuhën shipe në Padernos e shënoi festat e 7 e 8 Marsit, duke shpalosur të arrituart dhe sukseset e deritanishme edukativo arsimore të paraleleve në Paderno dhe Quinto (TV).

Festa u organizua nga drejtuesit e Shkolla Shqipe – Treviso, mësuesit Malsore Shaqiri, Bajram Desku dhe Beqir Cikaqi dhe nxënësit e dy paraleleve në Paderno dhe Quinto, ku për herë të parë bënë një organizim të përbashkët, duke dëshmuar cilësi dhe vlera, unitet dhe gadishmëri për vazhdimin e aktiviteteve të përbashkëta kulturore.

Prapa