Shpallje

eazly1Prezantohet një website më i veçantë nga të tjerët, që është krijuar nga dy të rinjë nga Peja.

Erdinand Mujaj dhe Arlind Bajraktari kanë krijuar website-in makinë kërkimore, ku këta dy të rinjë janë inspiruar nga makina kërkimore botërore Google dhe synojnë rritjen e makinës kerkimore!

Te rinjtë paralajmërojnë një projekt të ri i cili do vij së shpejti!

Vizitoni eazly.net

eazly2