Shpallje

Ensar Maxhuni i njohur me pseudonimin Bryte vjen me nje videoklip ne bashkpunim me Kennz Rushiti,i cilin eshte videoklipi i dyt i tij po ashtu eshte edhe videoklipi i dyt edhe per Kennzin,Per videoklipin eshte perkujdesur DopeGround dhe AE Production,Kurse per muziken eshte perkujdesur Bazik.