Turniri Memorial “Dëshmorët e Smolicës”

Turniri organizohet me 5 qershor e diele në palestren e sporteve “Ereniku” ne Junik.

Qellimi i ketij turniri që mbahet në futsal është që ta nderojme vepren dhe sakrificen e bërë të deshmoreve të smolices para 17 viteve,si dhe gjithë deshmorëve tjerë.

Ne ketë turnir do të marrin pjesë ekipe më te forta qe perbehen nga lojtar te futsalit (si psh, klubeve të liburnit,besa,feniks,juniku etj).

Ne turnir do te percillen nga mediat si Tv syri Vision,Rtk .

Do te ketë shperblime të shumta për vendin e parë dhe të dytë ,per lojtarë me performanca individuale(si lojtari më i mirë,golashenuesi më i mirë,portieri më i mirë etj),dhe do te percillen me statistika turniri nga delegat .

Ju mirepresim ne Turnirin tone.