Hapet në Vuthaj hoteli “Kulla Rosi’

Vuthaj, Plavë Guci - 19 Qershor 2016

Prapa

1. Foto e parë

Nga: Esad Gjonbalaj

Në fshatin Vuthaj të Plavë Gucisë u hap Hoteli i par turistik “Kulla Rosi”.  Është ky një investim shume domethënës i kompanisë Rosi  me seli ne Guci, dhe pronar bashkëvendësin tone Ujk R Gjonbalaj i cili është njëkohësisht edhe njeri nder afaristet ma të suksesshme të trevës tonë dhe këtë sukses  ai e ka arritur duke qëndruar në vendlindje pa marr rrugët e gyrbetit si shumica e plavë-gusiave.

Prapa