Majlinda Kelmendi ua ka hapur sytë në njëfarë mënyre rinisë shqiptare që të merren me sporte të ndryshme dhe të ushtrojnë me fanatizëm dhe pa lodhje deri në arritjet e majave të globit me suksese.

Një nga të entuziazmuarit për të ndërtuar famë dhe rezultate ndërkombëtare është edhe Behar Sallahu i cili ushtron palodhje çdo ditë në free style. Mëposhtë mund të shihni një video gjatë ushtrimeve të Beharit.

Behari mburret që është shqiptar dhe vallëzon me top në trupin e tij sikurse një shqiponjë dykrenare.

Me ushtriemt e rregullta, Behari shpreson që një ditë do të përfaqësoj shqiptarët në “Redbull Street Style”

Gazeta Ora do të përcjell hapat e ardhshëm të Beharit në free style dhe do të ketë publikime të artikujve në të ardhmen me fotografi, video dhe sukseset e Beharit.

https://youtu.be/nzid8zAusLc

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz