Donart Vitija, një talent në botën e fotografisë

Shpallje

Donart Vitija 7Donart Vitija është një 16 vjeçar nga Prishtina, që po spikatet me talentin e tij për fotografi.

Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

Donart Vitija 1

Me fotot e publikuara në rrjetet sociale është duke u cilësuar si nje nga talentet e rinj në fushën e fotografisë, dhe është duke u treguar shumë i suksesshëm.

Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

Donart Vitija 2

Fotografitë që Donarti shkrep kanë kuptimësi të plotë. Me anë të fotografive Donarti shpreh ndjesinë e tij për sensin artistik.

Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

Donart Vitija 3

Së fundmi Donart Vitija është duke u vlerësuar lartë edhe nga disa fotograf eminent profesionist

Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

Donart Vitija 4

Gazeta Ora ka pyetur Donartin rreth angazhimit te tij profesional gjatë kësaj vere, dhe ai u shpreh: “Gjatë kësaj vere kam qenë i angazhuar në projekte të ndryshme rreth fotografisë. Kjo verë ka qenë ndër më të suksesshmet për mua. Kam pas nderin dhe jam ndier i privilegjuar të fotografoj poashtu edhe shumë qifte të sapomartuar”.

Donart Vitija 5

Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

Donart Vitija 6