Shpallje

Dren Haxhiu është futbollist 15 vjeqar nga fshati Kabash, komuna e Vitisë që po lë mbresa me talentin e tij në futboll.

Së shpejti priten disa prova në Gjermani për Drenin plot vullnet dhe talent.

Momentalisht Dren Haxhiu është futbollist i lirë, kurse deri më tani ka stërvitur në Viti, dhe shkollën e futbollit 78 Gjilan me trajer të mirenjohur Genc Sermaxhaj dhe Arben Zeqiri.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz