Shpallje
  • Driton Bakija Gjakove

    Shkrim i mire nga ,Reshat Badallaj .Ai ka shume te drjet kur denon krimet ne ,Kosove se ,Serbet i kane keto krime dhe vete i pranjone.Kur thote per ata qe thone se ,UCK ka kryere krime por kane dyshime se kane bere duhet respektuare menedimi i tyre edhe pse nuk pajtohemi me ta.