Shpallje

Është lansuar Platforma më e re dhe e para në Shqip e të riut nga Peja Erdinand Mujaj

Platforma ka emrin MenagjoParate dhe mund të visitoni këtu
menagjoparate.com

Është kënaqësi kur heton të rinj duke arritur, por është kënaqësi edhe kur i ndihmon.

GazetaOra ka intervistuar Erdinandin se ku i lindi dëshira të hapte këtë projekt online? Ai u shpreh se dëshironte të bënte më të lehtë njerëzve të shikojnë se sa kanë të ardhura dhe sa shpenzojnë ata në dite, muaj dhe në vit.

Tani mund të shikoni disa foto të platformes:

menagjoparate1menagjoparate2menagjoparate3