Shpallje

Video e inxhizuar ne garat e mbajtura ne Prizren.

Shoferi i Opel Omega është garuesi Besart Pruthi – AK GJAKOVA 137 mirëpo këtë show e ka përgaditur enkas për shijuesit dhe dashamirët e ketij sporti, pas garës së mbajtur.