Shpallje

Valon Esati nga Ferizaj i njohur si “Vali Al” arriti të rrëzoj shumë webfaqe serbe.

Valoni njihet edhe si një kompjuterist me përvojë shumë vjeçare. Ai thotë se ka mëse 6 vjet qe e njeh hackingun mirë dhe deri më tani ka arritur t’i rrëzojë shumë webfaqe serbe dhe te shteteve tjera.

Valoni njihet edhe si Desinger, Webmaster, Programues.

Poashtu ka edhe grupin e tij te përbërë prej 20 anëtarëve. Emri i grupit është ”Honker Union Hacker Grup”, dhe janë të njohur për hackimin e Webfaqeve dhe sistemeve të shumta.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz