Kush u hidhërua dhe kush u gëzua dënimit të grupit si “Drënica | dhe ||”?

U hidhëruan të gjithë ata që ishin pjesë përbërëse e UÇK-së,dhe të gjithë ata që e ndihmuan atë.Ndërsa u gëzuan si zakonisht serbet dhe të gjithë ata që ishin kundër që nga celulat e para të themelimit të saj ne Drenicë.

Nuk është rastësi kjo e fundit sepse këta i quanin celulat e para si grupe terroriste e kriminele sepse kreret e saj që sot po persukutohen,ja prishin kumarin dhe rahatin me serbet .Pra këta me shumë i dëshirojnë eproret dhe komandantet e ushtrisë dhe policisë serb ne Kosovë,sesa eproret dhe komandantet të FSK-së dhe të policisë shqiptar.

Pra fajet i ka vet Sami Lushtaki,Syliman Selimi dhe të gjithë eproret dhe komandantet e UÇK-së,që nuk i pastruan me kohë shqipfolësit shpinuat bashkëpunëtor të UDB-së,mbetjet e Serbisë që sot po duartrokasin dhe ngrehin dolli bashke me serbet për ndjekjet,arrestimet dhe dënimet që po ju bëhen Çlirimtarëve,themeluesve të UÇK-së,nga montimet politike të rreme të armiqve shekullor të shqiptarve.