Shpallje

Sqarim rreth ides: Ky soc. experiment / prank është realizuar i gjithi nga grupi “GJ07 Prank” Idea është e gjitha e jona, mirpo në qoftë se kërkoni në Youtube, do ju dalin shumë video të ngjajshme si e jona, dhe kjo nuk do të thotë qe ne e kemi kopjuar ate. Ju faleminderit !

Vërejtje: Kërkojmë ndjesë për disa skena të cilat zëri i viktimave nuk është dëgjuar, shpresojm që në videot radhes ky problem do të evitohet, dhe gjithashtu rreth kualitetit të videoxhirimit, do të mundohemi që këto probleme ti rregollojm në të ardhmen. Ju Falemindeit