Talenti Sead Deliu nga Kabashi në futbollin evropian

Sead Deliu i lindur më 21 Nëntor 1998 nga fshati Kabash i Vitisë i cili jeton e vepron në Itali njëkohësisht është një lojtar i shkelqyer i futbollit.

Seadi që në moshë të re filloi të shfaq talentin e tij në futboll duke luajtur për ekipe të ndryshme dhe duke shkëlqyer në fushën e futbollit me talentin e tij që ka.

Për momentin ai luan per ekipet italiane (momentalisht luan për Montorio88) në të cilen e shfaq talentin e tij misterioz në fushat e futbollit duke triumfuar në çdo lojë e në çdo fushë. Të shtojmë se Seadi ka qenë në prova edhe në Gjermani.

Seadi synon që të luaj për ekipet e mëdha të përëndimit , i cili do të shfaq talentin e tij!

Si për fund i urojmë fat në talentin e tij, dhe së shpejti urojmë që ta shohim Seadin në klube të mëdha!