Dolores Shkëmbi triumfon në ‘Future Fashion Faces World 2016’

Shpallje

Një nga modelet më të mira që ka Shqipëria e që bënë pjesë në agjensionin më të madh të modës ‘Moda City’, Dolores Shkëmbi në Turqi u përzgjodh si fytyra më ë mirë e re në botën e modës internacionale

Eventi ‘Future Fashion Faces World 2016’ u mbajt në Antalia të Turqisë ku morën pjesë djem e vajza nga mbarë bota, por nuk e kishin të gjithë fatin të përfaqësohen nga ‘Moda City’, meqë e dimë mirë sa ka rëndësi agjensioni që i përgatitë dhe i mbikqyrë modelet, derisa Dolores mbanë me plotë meritë kurorën e fituar. Kujtojmë se edhe vitin e kaluar një modele po ashtu pjesë e ‘Moda City’ kishte fituar garën internacionale ‘Miss Europe Continental’, ndërsa producenti në krye të gjithë kësaj, Dashnor Asllani, është ai që iu jep mundësinë vajzave për të realizuar ëndrrat nga Kosova dhe Shqipëria të jenë pjesë e organizimeve të tilla internacionale.