Njihuni me artistin e ri, e të talentuar Hazir Zeka

    Fjala eshte për një artist të ri, i cili me punën që bën, si vizatues në trendin hiper-realism, mahnit me ato se qfarë sjell për të gjithë adhuruesit e kësaj dege të artit.

    Vërtetë fjala është për një artist, i cili ka ditur në mënyrën më të mirë t’a shfrytezoj talentin që ka.

    Hazir Zeka studion në fakultetin e artve, departamenti-> Arti Konceptual dhe mediet e reja.

    Më poshtë mund të shikoni disa nga punimet e tij.

    Kontaktoni hazir Zekën duke klikuar këtu