Motrat HOXHA - Tungjatjeta Oj Shqipni
Motrat HOXHA - Tungjatjeta Oj Shqipni
Shpallje

Motrat Hoxha vijnë me këngën e re me titullin “Tungjatjeta Oj Shqipni”.

Kjo këngë është publikuar në Youtube nga Produksioni “ARBONI”

Teksti dhe muzika është shkruar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa këngën e ka orkestruar Enver Ibrahimi.

Kënga ka porosi të qartë se duhet të punohet sa më shumë drejtë Bashkimit Kombëtar./GazetaOra.com