Shpallje

Erleta Asllani është vetëm 16 vjeç, e cila i vijon mësimet në klasën e 11-të në Lipjan.

Ëndrra e saj është të bëhet këngëtare, dhe me muzikë merrët që 1 vit.

Erleta është një këngëtare tashmë e njohur për publikun e saj sepse ka publikuar tri këngë në YouTube. Poashtu ka të publikuar tashmë edhe një bashkëpunim.

Erletën dëgjuesit e këngëve të saj e kanë përkrahur dhe ka marrë shumë komente pozitive për zërin e saj të bukur.

Erleta po i sjell së shpejti edhe dy këngë të reja në bashkëpunim./GazetaOra.com