Një burrë i cili kishte hipur në Linjën 8 të një Metroje në Kinë, është kapur nga një kamerë amatore teksa po kryente gjeste perverse.

Video është publikuar në LiveLeak, disa orë më parë dhe ka marrë shumë komente e reagime.

Pamjet tregojnë një burrë i cili ishte i kthyer me shpinë nga një grua. Ai e prekë atë nga pas për disa herë rresht.

Një burrë i cili kishte hipur në Linjën 8 të një Metroje në Kinë, është kapur nga një kamerë amatore teksa po kryente gjeste perverse.

Video është publikuar në LiveLeak, disa orë më parë dhe ka marrë shumë komente e reagime.

Pamjet tregojnë një burrë i cili ishte i kthyer me shpinë nga një grua. Ai e prekë atë nga pas për disa herë rresht.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz