Dasmat shqiptare dihen nganjehere te jene edhe shuem te shtrenjta.

ka raste kur nje familje hyn ne borgj per te organizuar dasmen e shtrenjte per me te mirin e tyre, djalin e vogel.

Por ka familje qe jane pasanike apo jetojne ne perendim, dhe vijne si pershembull familja Dedaj ne Gjakove, dhe ia organizojne sugarit te tyre dasmen deri ne helikopter.

Dhëndëri Dedë Dedaj me një veshje super luksoze pret helikopterin të shkoj të marr nusen e tij.

Ai bashkë me familjen e tij ka mbi 30 vjet që jeton në Zvicër, dhe si më i vogli i familjes ka zgjedhur që dasmën ta bëj në mënyrën më luksoze të mundshme.

Për me shumë shikoni videon më poshtë:

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz