Vëllai vret vellaun, u ngacmuan me gratë!

Shpallje

Një tragjedi sot ka ndodhur ne Shqipëri me saktë ne Fier vëlla vret vellaun ne dasme vetëm pse ai i kishte thëne se gruaja ime është bërë me e bukur.

Konflikti filloje njëherë me fjalë ofenduese ndaj njeri tjetrit, dhe pastaj njeri qëlloj me thike 3 here prapa shpine, ku nga plaket e marra nuk mundi te mbijetoje.

Te afërmit e familjarëve tregojnë se ata edhe disa here kishin probleme midis tyre.