Shpallje

Stili në të cilin trupat janë të gërshetuar si një rrjetë seksi e merimangës ju mundëson kontaktin me sy. Kjo njihet si një afrodiziak.

Uluni të dy në krevat të kthyer nga njëri-tjetri. Këmbët tuaja janë të shtrira drejt partneres, ndërkaq të saj drejt jush, ndaj ngjasojnë me rrjetën e gërshetuar të merimangës, ndërkaq duart ju shërbejnë si mbështetëse.

Afrojuni njëri-tjetrit derisa partnerja juaj të ulet sipër jush. Vithet e saj janë midis këmbëve tuaja të hapura, gjunjët e saj janë të lakuar ndërsa shputat gjenden jashtë gjunjve tuaja. Kur t’i gërshetoni trupat, lëvizni para-prapa dhe kënaquni me prekjet e zjarrta.

Bëjeni këtë stil ku më interesante është që partnerja juaj të kapet te duart tuaja dhe të ngrihet derisa të mos arrijë pozicionin galiç.