Shpallje

Raportohet se dy profesorë kanë kryer marrëdhënie seksuale në publik, në ballkonin e shkollës ku japin mësim.

Ngjarja ka ndodhur në Kinë ku dhe profesorët janë filmuar dhe videoja është postuar në rrjete sociale duke bërë mjaft bujë.

Në kanalin LiveLeak kjo video ka marrë mijëra shikime, mirëpo nuk dihet ende identiteti i profesorëve.