Shpallje

Dita e dasmës është një nga momentet më të rëndësishme dhe më të veçanta të jetës së njeriut, e si pasojë të gjithë përpiqen që të bëjnë diçka ndryshe e të çuditshme për këtë ditë.

Madje çiftet duan që gjithçka të fotografohet, që një ditë të shohin me nostalgji momentet që kanë kaluar në dasmën e tyre. E në fakt albumi fotografik i dasmës supozohet që të kapë momentet më të gëzueshme, por jo gjithmonë gjërat shkojnë ashtu siç ju e keni parashikuar.

Të qëllimshme apo jo, këtu janë disa situata realisht të sikletshme për çiftet e reja, situata që padyshim janë penduar.