Shpallje

Për Gjinovcin dhe Hysenin ka vetëm një shtëpi dhe një adresë ai është kryeqyteti.

Oso Gjinovci dhe Getart Hyseni janë rikthyer aty edhe ku nisen karrieren e tyre në Futsal. Kjo dëshmon edhe njëherë se klubi i kryeqytetit ka derën hapur për djemt prishtinas për të vazhduar synimin me një moto ” Një jetë, një Prishtinë “.

FC Prishtina Futsal nga sot ka arritur marrveshje me Gjinovcin dhe Hysenin, ku për tri vitet e ardhshme kanë nënshkruar me klubin e kryeqytetit.