Shpallje

Stadiumi olimpik i Montrealit po përdoret si strehë për azilkërkuesit që vijnë nga SHBA, numri i të cilëve është gjithmonë në rritje.

Janë me shumnë se 4300 persona të cilët po kërkojnë statusin e azilkërkuesit që nga muaji janar.

Stadiumi u hap me kërkesë zyrtare të premten e kaluar dhe është kthyer në një shtëpi të dytë për personat që këkrojnë një shans tjetër për jetën në në atë vend.