Një video është ndarë në rrjet ku duket një makinë luksoze Lamborghini e cila merr flakë në ecje.

Pronari i saj del menjëherë dhe i habitur nga cfarë ndodhi nuk di ctë bëje, ai tenton të fikë zjarrin por ishte e pamundur.

Pas pak minutash vjen zjarrfiksja, dhe zjarri fiket por makina që kushton qindra mijëra euro u bë shkrumb e hi./shqiperiaime.al

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz