Shpend Ahmeti
Shpend Ahmeti
Shpallje

Nënkryteri i Lëvizjes Vetëvendosje dhe Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, ka reaguar pas terheqjes ‘taktike’ të PDK-së nga Kuvendi i Kosovës. Lexoni mëposhtë reagimin:

Me i hup zgjedhjet, mos me mujt me bind asnjë subjekt për bashkêqeverisje për me i pas 61 deputet, me kqyr me ta kontrabandu ndonjë deputet pa u mbajt asnjë seancë me kush e di çfarë oferta, mos me ardh në seanca, me blloku institucione e me të akuzu që po bën presion në deputetët që janë të subjektit tënd; këta mundet me bo veç PDK. Nuk e di qysh po kanë ftyrë me dal nëpër konferenca. Kjo ështê qesharake edhe për ta . #ubonëthorr