Shpallje

Ketu ne keto foto pasqyrohet qarte puna e kompanise “Ambienti” e Pejes e cila e ka per obligim pastertine e qytetit e qe paguhet me taksat e qytetareve.

Si per ironi keto dite kryetari i Pejes Gazmend Muhaxheri per mos punen e saj e ka shperbly jashta cdo rregulli ligjor edhe me nje kontrate ne vlere prej me shume se 2 milion euro per pastrimin edhe te objekteve komunale dhe per sigurimin fizik te tyre.