Shpallje

Ne videon mëposhtë do të keni rastin të kuptoni 5 gjëra që nuk i dini për Kokainë.

Derisa në Kosovë mund të bleni marihuanë në çdo dyqan që Sony Play Station dhe duket qartë që është rrjet i organizuar.

Policia nuk i pengon në veprimtarinë e tyre fare, dhe tani duhet të keni kujdes që të mos i hyni rrugës së përdorimit të kokainës.

Kokaina përpos që do të ju bankrotoj sepse kushton më shtrenjtë sesa marihuana, ju do të vjedhni në shtëpinë tuaj fillimisht, pastaj do të kërkoni borgj nga të afërmit tuaj me arsyetimet e papara, e në fund do të jeni borgj në shëndetin e trupit tuaj!

Kur dëgjoni se një i ri ka vdekur nga sulmi në zemër ose në tru, e para që mund të ju shkoj në mendje është përdorimi i kokainës.

Kokaina ngrit të rrahurat e zemrës, shpejton qarkullimin e gjakut (rritet shtypja e gjakut në trup) dhe kështu kolapsohet organizmi i njeriut.

Shikoni videon mëposhtë

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz