PARIS, FRANCE - JANUARY 08: As a tribute for the victims of yesterday's terrorist attack the lights of the Eiffel Tower were turned off for five minutes at 8pm local time on January 8, 2015 in Paris, France. Twelve people were killed yesterday including two police officers as two gunmen opened fire at the offices of the French satirical publication Charlie Hebdo. on January 8, 2015 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Kulla Eifel u mbyll me sonte pasi dyshohet se një njeri me armë ishte parë, dhe turistët ishin bllokuar në ashensorë.

Rreth kullës është një numër i madh i policisë, dhe besohet se ka edhe shumë turistë, raporton Miror, përcjell Gazeta Ora.

Disa njerëz në Twitter kanë raportuar se po ndodh diçka e çuditshme.

Terminali Eurostar është evakuuar, por është e paqartë nëse këto dy raste janë të lidhura, raporton Daily Star.

Një person shkroi në Twitter se stafi i Kullës Eiffel tha se policia franceze arrestoi një burrë dhe se ka daëgjuar raportime për një burrë në katin e dytë që sillet çuditërisht.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz