Secili ushqim që konusmojmë ka vlerat e veta në lidhje më plotësimin e nevojave të domosdoshme për organizëm duke krijuar diversitet në lidhje me përzgjedhjen e ushqimit.
Sasinë e ushqimeve të cilën e konsumojmë edhe duhet zgjedhur ndonjëherë në rast se dëshirojmë të përfitojmë diqka në lidhje me konusmimin e tij. Nëse dëshirojmë të konsumojmë ushqim i cili do na bëjë të duket më i ri atëherë këto janë disa nga to:

*Patatet e ëmbla

*Salmoni i freskët

*Domatet

* Frutat citrus (limoni,portokalli, grejpfrut)

* Perimet me ngjyrë të gjelbër

* Ujë dhe lëngjet pa sheqer

* Çaji i gjelbërt

Të gjitha këto ushqime do risin elsaticitetin e lëkurës dhe do ngadalsojnë plakjen. Këto ushqime gjithashtu konsiderohen edhe si shumë pak kalorike andaj edhe trupi ynë do jetë në formë vitale kështu duke mos shtuar peshë dhe duke mbajtur bilancin e lëkures së fytyrës dhe asaj të trupit./DardaniaPost.com

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz