Shpallje

Një pozitë që ndoshta e praktikoni shpesh gjatë seksit po konsiderohet si shumë e rrezikshme për meshkujt.

Një hulumtim i shkencëtarëve ka gjetur se meshkujt po ‘luajnë me zjarr’ gjatë eksperimenteve të tyre në dhomën e gjumit.

Shkencëtarët kanë gjetur se pozita seksuale, ajo ku femra është mbi mashkullin, është më e rrezikshmja dhe mund të shkaktojë frakturë në penis, transmeton Gazeta Express.

Doktorët dhe akademikët në Brazil ekzaminuan disa pacientë që kishin frakturë në penis, dhe gjetën se më shumë se gjysma e tyre e kishin praktikuar këtë pozicion në seks./DardaniaPost.com