VV hap zyren  e saj edhe në lagjen e Boshnjakëve në pjesën veriore të Mitrovicës.              Pjesëmarrës në hapjen e kësaj zyreje ishin:

Albulena Haxhiu (Deputete e Kuvendit të Kosovës),                                                    Fehmi Ferati (Kandidat për Kryetar Komune të Mitrovicës së Jugut),                              Faruk Mujka (Kryetar i VV-s në Mitrovicë) dhe                                                            Erden Atiq (kandidat për asamble komunale në veri).