Këto ditë eshte vendosur një tendë inforumese në sheshin “Mehë Uka” në Mitrovicë nga VV.

Sot, si dhe ditëve tjera kjo tendë është e mbushur nga qytetarë të interesuar.

Ky interesim i madh nga qytetarët, nga aktivistët shihet si interesim për ndryshim siç u shprehën ata.