Shpallje

Ja asfalti i shtruar javë më parë në Vaganicë të Mitrovicës, për të cilin ka pasur edhe ankesa nga qytetarët për cilësinë e tij. Disa qytetarë poashtu kanë dalë ti ndalin punimet në këtë rrugë. Por pasi që dolën për ti ndal punimet, që sipas tyre janë përë “shkel e shko”, ata janë kërcënuar  nga njerëzit e Agim Bahtirit.

Në disa fotografi të dërguara nga banorët e lagjes së Vaganicës, shihet cilësia e dobët e asfaltit dhe mënyra se si shtrohen rrugët gjatë fushatës.