Shpallje

Dalja masive e qytetareve ne mbështetje te Lëvizjes VV në Mitrovicë po shkakton pasiguri për subjektet oponente, sidomos subjektet që kane histori të keqpërdorimit të votës.

Tashmë 7 fletëvotime mungojnë nëpër këto qendra te votimit: Sh.F.M.U “Avdullah Shabani” , Sh.F.M.U “Trepça”, Sh.F.M.U “Shemsi Ahmeti”, dhe Sh.F.M.U “Migjeni”.

VV në Mitrovicë shpreh shqetësimin për keqperdorime të mundshme si zakonisht duke aktivizuar “Trenin Bullgar”.

Kërkojmë nga organet e rendit që të mbrojnë rendin demokratik.

Vota të mbetet e shenjtë, ky është vullneti i qytetarit dhe s’mund te ndalet nga askush!

Komisionerët e vëzhguesit tanë janë ne krye te detyrës dhe do ta mbrojnë vullnetin qytetar pa asnjë kompromis.

Lëviza VETËVENDOSJE! qendra Mitrovicë