Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë njofton se komisionerët e saj në qendrat e votimit në pjesë të ndyshme të qytetit të Mitrovicës kanë vërejtur e ka pasur fletvotime të vjedhura.

Sipas LVV-së, është vërejtur se mungojnë dy fletëvotime në shkollën “Migjeni”, dy në shkollën “Avdullah Shabani”, pastaj një në Shupkovcë dhe një tjetër në qendrën Trepça.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz