Shpallje

21 vjeçari nga Gjakova Shkelqim Berberi, që është student ne Fakultetin e Arteve të Universitetit të Prishtinës, dega Skulpturë, paraqitet për publikun me projektin e tij të tretë “Asaj”, që është në bashkëpunim me DJ Iljano.

Projektin e parë Shkelqimi e ka punuar në bashkëpunim të ngushtë me Lyrical Son, kurse projektin e dytë me producenti i Ervin Gonxhit.

Shkelqim Berberi
Shkelqim Berberi

“Per një vit e gjysmë që kam filluar të jam prezent me projektet e mia muzikore, gjithçka është duke shkuar në rregull dhe me përparim shumë të sigurtë. ërojekti i fundit ka pak kohë që është lansuar në kanalin tim në YouTube dhe është duke u pritur shumë mirë”, është shprehur Shkelqimi për Gazetën Ora.