Shpallje

Këto ditë në Prishtinë u mbajt gara në modeling – Top Model Albania 2017

Salla në Hotel Grand ishte hapësira ku u shpërndane emocionet e garuesve të cilet për herë te parë dolën në një skenë modelingu në garën – Top Model Albania 2017 nën organizimin e TjModelAgency.

Në mesin e garuesve që ishin nga të gjitha trevat shqiptare pjesmarrës ishte dhe fotografi i njohur – Isa Haziri. Kësaj radhe ai nuk ishte për të fotografuar por për tu fotografuar dhe vlerësuar nga juria e këtij spektakli.

Dhe vleresimi që mori nga juria ishte maksimal duke e shpallur atë si fitues i edicionit të sivjemë – Top Model 2017 (Përgatiti – TVR )